Otvoritev razstave Made in GT22

GT22 | ostalo | Razstava
  • 18.00 - 22.00
  • GT22
    /
  • Vstopnine ni.

GT22.10let je eden izmed dogodkov, mestnih sodelovanj in konceptualnih povezovanj v letu 2023, ki obeležujejo 10 let delovanja hiše, skupnosti in interdisciplinarnega laboratorija na Glavnem trgu 22.

#avlaGT22
Prostorska predstavitev zvočne kompilacijo »Made in GT22« predstavlja galerijsko postavitev zvočnega CD zapisa oziroma prostorsko predstavitev izdane arhivske sestavljanke glasbenih del različnih avtorjev in avtoric, ki so in ki še vedno snemajo ter ustvarjajo glasbo v Produkcijskem studiu GT22 – Youreupradio. Na ogled vsak festivalski dan med 18.00 in 22.00.

#stopniščeGT22
Likovna postavitev zbirke »Made in GT22« predstavlja stalno postavitev likovnih umetniških del in vizualnih dokumentov, ki v GT22 nastajajo od leta 2013. Zbirka, arhiv in njegova postavitev v prostoru se ves čas razvija, nastaja, povečuje. Trenutni avtorice in avtorji v zbirki so Tadej Vindiš, Janez Kocbek, Kukla + Dominik Mahnič, Toni Soprano Meneglejte, Janez Klenovšek, Timi Sitar, Miha Sagadin, Tadej Vaukman, Ajda Primožič, Rene Puhar + Jaša Lorenčič + Boštjan Eržen, Aphra Tesla, Miha Sagadin + Monika Pocrnjić in Miha Horvat.

 

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava