Druga obvestila

Pomembno

Vstopnice za invalide na vozičkih

V Narodnem domu Maribor se po najboljših močeh trudimo, da tudi invalidom na vozičkih omogočimo obisk predstav in koncertov. Zanje je urejen dostop na vsa festivalska prizorišča.
Za invalide na vozičkih je ogled predstav brezplačen.

Vstopnice za otroke

V času festivala smo v Mestnem parku in v Vetrinjskem dvoru pripravili širok nabor prireditev, koncertov, ustvarjalnic in delavnic, ki so prilagojene naši cenjeni najmlajši publiki in so za male in velike obiskovalce popolnoma brezplačne.
Za program na ostalih festivalskih prizoriščih, kjer je potrebna vstopnina, potrebuje tudi otrok svojo vstopnico. Zaradi varnosti je otrokom do 10 leta vstop dovoljen le v družbi spremljevalcev.

Prekinitve prireditev

V primeru, da bo prireditev prekinjena pred polovico izvedenega programa in da organizator ne bo zagotovil nadomestnega termina, bodo kupci vstopnic za prireditve z dodatno vstopnino upravičeni do povračila vrednosti vstopnice. Vstopnice lahko vrnete organizatorju, Narodnemu domu Maribor, v roku 5 dni po načrtovanem datumu prireditve.
Sedeži na Odru Minoriti omogočajo različno slišnost in vidnost na oder in so v primeru dežja mokri. Kupnine za  vstopnice zaradi teh razlogov organizator ne vrača.

Organizator si pridržuje pravico, da zaradi varnostnih razlogov omeji število obiskovalcev posameznega prizorišča!

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava