Še včeraj samo na filmu, danes že v vaši glavi: Transhumanizem (CRO)

StandUpLent | gledališče | Predavanje

Krešimir Mišak, voditelj oddaje Na robu znanosti, bo »vskočil« v zabavni stand up program za tako imenovanim »wake up« večerom. Ker je ob smehu pomembno tudi, da izvemo kaj novega in uporabnega, na StandUpLentu stremimo tudi k resnejšim temam. Na letošnjem Lentu bomo tako skupaj poslušali gospoda Mišaka.

»Transhumanizem – je to nočna mora ali kozmična šala? Bomo v prihodnosti poznali mejo, kjer se začne človek in konča računalnik? Ali bodo občutki zastareli in ljudje postali le izhodne enote velikanskega računalnika? Ali je sploh mogoče človeško bistvo shraniti v škatlo? Duhovita zgodba, v kateri duhovitim ni do smeha.«

Krešimir Mišak je hrvaški novinar, ki se ukvarja z mejnimi področji človeškega znanja, rock glasbenik in pisec znanstvene fantastike. Poznamo ga kot urednika in voditelja oddaje Na robu znanosti, ki jo predvajajo na hrvaškem TV-kanalu HRT.


Predstava je v hrvaškem jeziku.

 

*Prireditev bo izvedena v vsakem vremenu. Ker želimo vsem obiskovalcem omogočiti prijetno spremljanje dogodka in dobro vidljivost na oder, odpiranje dežnikov na prizorišču ni dovoljeno. Svetujemo vremenu primerno obutev in oblačila.

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava